Socket Data RJ45 Cat5

Kod Item .: KJT01CM / CAT5 / B
Bahan: PC
MOQ: 1000 pcs
Kapasiti Pengeluaran: 50000PCS / Bulan
Terma pembayaran: L / C, T / T, Western Union

Maklumat produk

Socket Data RJ45 Cat5


Ini adalah soket data JUNON KJ siri 1 RJ45 Cat5, yang datang dalam bentuk putih. Soket RJ45 tunggal - soket CAT5 data putih dicetak, matt matt dicat. Pelbagai ini hebat untuk projek-projek pembinaan dan pengubahsuaian baru, dan ia adalah bukti masa depan - untuk memenuhi tuntutan terbaru dalam unit pengguna. Plat ini diperbuat daripada urea berkualiti tinggi tahan lama dengan sifat antimikrobial. Perompak super besar pujian peranti ini.


Imej Produk:

RJ45 CAT5 DATA SOCKET 3

RJ45 CAT5 DATA SOCKET 2


Info asas.

Julat: JUNON, siri KJ

Jenis produk / komponen: soket data KJ - RJ45 Cat5 tunggal

Rangka bingkai warna: matt silver

Pemasangan peranti: dinding dipasang

Sambungan: terminal skru

Mod penetapan: oleh skru

Jenis rangkaian komunikasi: RJ45 Cat5, soket data

Bilangan kumpulan: 1 kumpulan

Bahan: PC

Jenis pemasangan: Dalaman

Lebar: 86 mm

Kedalaman: 39 mm

Panjang: 86 mm

Piawaian: ANSI / TIA-568-C.2 BS EN 41003

Perlindungan tahap IP: IP20 diberi nilai, untuk kegunaan dalaman sahaja


Perbezaan antara Cat5, Cat5e, dan Cat6

1. Kelajuan

Kelajuan data adalah penting untuk pilihan kabel. Anda perlu memilih kabel yang bersamaan dengan apa yang sedang berjalan di atasnya. Bagi kabel Cat5, ia boleh mengendalikan kelajuan 10/100 Mbps (Fast Ethernet) dengan jalur lebar sehingga 100 MHz; untuk kabel Cat5e, ia boleh menyokong 1 Gigabit Ethernet dengan jalur lebar sehingga 100MHz; manakala Cat6 boleh menyokong kadar data lebih tinggi 10 Gigabit Ethernet dengan jalur lebar sehingga 250 MHz.

2. Panjang

Alasan yang sama untuk kabel Cat5, Cat5e dan Cat6 adalah bahawa mereka semua direka untuk transmisi data jarak pendek, kerana ia diperbuat daripada wayar tembaga. Larian kabel mereka adalah terhad kepada panjang maksimum yang disyorkan 100 meter (328 kaki) untuk kelajuan sambungan nominal mereka - Kelajuan Fast Ethernet untuk Cat5, 1 kelajuan Gigabit Ethernet untuk Cat5e dan Cat6. Pada masa ini, kabel Cat5e 305m dan kabel Cat6 305m boleh didapati di pasaran, dan kedua-duanya boleh menyokong kadar data maksimum 1000Mbps dengan lebar jalur 100MHz.

3. Kos

Berbanding dengan kabel Cat5e, kos kabel Cat6 biasanya 10 hingga 20% lebih mahal kerana kelajuan transmisi yang lebih tinggi. Walau bagaimanapun, kos kabel ini agak rendah, yang hanya memerlukan sebahagian kecil daripada jumlah anggaran apabila anda mempertimbangkan semua peralatan lain (rak, pelayan, suis, penghala, dll). Untuk pertimbangan permohonan anda, Cat6 mungkin menjadi pilihan yang lebih baik jika kadar data yang lebih tinggi diperlukan. Kos tambahan boleh menjimatkan lebih banyak wang dalam jangka masa panjang.

4. Permohonan

Cat5 sering disambungkan kepada panel patch, suis, penghala, desktop, telefon IP dan banyak rangkaian dan peranti rangkaian lain yang menggunakan internet. Dan secara tradisinya, kabel Cat 5e dijalankan untuk telefon perniagaan. Cat 6 sesuai untuk aplikasi video dan video jalur lebar kerana kehilangan isyarat yang lebih rendah dan prestasi penghantaran yang lebih baik pada frekuensi yang lebih tinggi.

5. Kesimpulan

Pastikan anda jelaskan tiga jenis kabel Ethernet ini dan pilih yang sesuai untuk projek rumah atau perniagaan anda. Saya berharap maklumat dalam artikel ini dapat membantu atau panduan untuk anda apabila anda keliru mengenai kabel Ethernet yang hendak dipilih.

Pembungkusan dan Pemuatan RJ45 Cat5 Socket Data:

RJ45 CAT5 DATA SOCKET1

RJ45 CAT5 DATA SOCKET2

RJ45 CAT5 DATA SOCKET3


Sijil berkaitan Syarikat:

RJ45 CAT5 DATA SOCKET4

RJ45 Cat5 Data Socket adalah barangan yang diperlukan di rumah moden, jika anda menarik dalam hal ini dengan kualiti yang baik dan harga jualan keseluruhan, selamat datang untuk menghubungi kami untuk lebih.


Hot Tags: soket data rj45 cat5, China, pembekal, pengeluar, kilang, borong, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like