Pengecas USB yang mempunyai alur Keluar

Model No.: A811/9HZ/13/USB
MOQ: 500 PCS
Terma pembayaran: T/T atau L/C
Masa penghantaran: 30 hari

Maklumat produk

Pengecas USB yang mempunyai alur Keluar

 

Adakah saluran USB kedai caj lebih cepat?

USB 2.0 Port membenarkan penarafan semasa 1.1 A pada 5 V DC. ... Dalam kes itu, Port USB akan mengecaj telefon pintar (lama) anda lebih cepat! Tetapi pengecas dinding yang paling moden memberikan 1.2 yang Rated output untuk telefon dan 2 output yang diberi nilai untuk tablet. Jadi, mereka akan mengecaj peranti anda lebih cepat daripada jika ia disambungkan ke Port USB.

 

Gambar produk:


Maklumat asas:

BahanPc
Output USB1A atau 2A setiap Port
SoketUniversal
Bilangan Port USB1
Perlindungan overchargeYa
Dimensi86 * 86mm
WarnaPutih


Tentang item ini

Kami berhasrat untuk menunjukkan kepada anda maklumat produk yang tepat. Pengilang, pembekal dan lain-lain menyediakan apa yang anda lihat di sini, dan kami tidak mengesahkan. Lihat Penafian kami

Menerima palam dari lebih 150 negara yang mempunyai palam AS/EU/UK/AU. Alur keluar semua dalam satu soket dengan pelindung luruan terbina dalam. Port USB tunggal atau dua. Ideal untuk iPad, iPhone, dan semua pengecas telefon bimbit. 5 masukan input yang berbeza bersambung dengan ketat ke dalam 1 penyesuai, dilengkapi dengan bidai Keselamatan terbina dalam.


Negara mana yang boleh anda gunakan?

Outlet soket menerima palam dari semua negara termasuk China, Jepun, Amerika Syarikat, Eropah, UK, Hong Kong, Singapura, Perancis, Jerman dan lebih 150 negara.

Tetapi tidak boleh digunakan di Afrika Selatan, India, Switzerland dan Itali. Sila beri perhatian untuk mengelakkan sebarang kesulitan.

Apakah peranti yang boleh dicas?

Anda boleh mengecaj telefon bimbit anda, kamera, iPod, iPad dan produk elektronik lain melalui palam atau Port USB yang ditentukan.

Adakah ia selamat?

Terbina dalam Keselamatan bidai melindungi pengguna dari sentuhan langsung bahagian hidup di alur keluar soket, terutama untuk kanak-kanak.

Sila ikut arahan pengguna dan mencegah diri anda daripada bahaya dan kerosakan.

USB CHARGER WITH OUTLET 1


Amaran:

BUKAN penukar kuasa. Sila jangan gunakan peralatan kuasa tinggi seperti pengering rambut, leper, seterika lencong, dan lain-lain. Input 110 ke 265V (660W Maks. di 110Vac. 1380W Max. pada 230Vac), output: 5VDC


Setiap pelabuhan boleh mencecah sehingga 2A/5VDC dengan bayaran sendiri
Tidak menyokong teknologi caj cepat
IntelliChip teknologi menyampaikan kuasa optimum
Melindungi daripada berlebihan pengecasan atau pemanasan melampau
Kedai tahan mengusik mematuhi 2017 NEC, artikel 406.12
125VAC, 20A pudung; Pendawaian belakang

Ciri:

Kedai pengecasan USB

Berat ringan

Caj kebanyakan iPad, iPhone, iPod, GPS mudah alih, PDA, peranti Bluetooth, dan pemain MP3


Pengecas USB ini dengan alur keluar boleh digunakan dalam negara berikut:

Bahrain, Bangladesh, Belize, Botswana, Brunei, Cameroon, Kepulauan Channel, China, Cypress, Dominica, El Salvador, Gambia, Ghana, Gibraltar, Grenada, Guatemala, Guyana, Hong Kong, Iraq, Ireland, Isle of Man, Jordan, Kenya, Kuwait, Lubnan, Macau, Malawi, Malaysia, Maldives, Malta, Mauritius, Myanmar, Nigeria, Oman, St. Kitt-Nevis, St. Lucia, St. Vincent, Arab Saudi, Seychelles, Sierra Amerika, Singapura, Tanzania, Uganda, Emiriah Arab Bersatu, Vietnam, Yaman, Zambia Zimbabwe

 

Selain ituPengecas USB yang mempunyai alur Keluar, JUNON Syarikat juga mempunyai rangkaian penuh suis & soket dengan standard yang berbeza. Dengan lebih daripada 10 pilihan siri anda boleh memilih, harus ada satu julat boleh memenuhi keperluan anda. Sila hubungi kami untuk maklumat lanjut.


Hot Tags: USB pengecas dengan cawangan, China, pembekal, pengeluar, kilang, borong, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like