One Gang Switch 2 Way

Model No .: D812L
Kehidupan Mekanikal: lebih daripada 40,000 kali
Warna: Putih atau OEM
MOQ: 3000 pcs
Bahan: PC + Nylon + Copper

Maklumat produk

One Gang Switch 2 Way


Ini adalah suis siri JUNON DJ dan soket, satu gulungan suis 2 cara . Dalam suis pelbagai ini kita ada dari satu geng ke 6 geng, 1 hingga 4 saiz geng adalah 86 * 86mm, geng 5 & 6 adalah 86 * 147 mm. Ini merangkumi titik yang paling berbeza berbanding dengan siri lain, ia adalah kombinasi gabungan modul, mengatakan bahawa anda boleh menggabungkan produk seperti yang anda inginkan, sangat bebas untuk dipadankan dan humanised.

Imej Produk:

one gang switch 2 way 1

one gang switch 2 way 2


Butiran Pantas:

No Model D812L
Kehidupan Mekanikal Lebih daripada 40,000 kali
Warna Putih atau OEM (sebarang warna)
Pembungkusan 10 pcs / box, 100 pcs / kadbod
Semasa 16AX
Pembayaran T / T, L / C
Kuantiti Pesanan Minima 3000 pcs
Bahan PC + Nylon + Copper


Pengenalan produk:

Kelebihan pada senario permohonan
1. Gabungan sempurna ciri-ciri wayarles dan kabel: Dalam hiasan tradisional, mungkin ada keadaan seperti kehilangan pemasangan suis, saiz perabot tidak serasi dengan suis, atau suis tradisional terlindung yang boleh mengakibatkan ketidakselesaan dan ketidakfleksibelan, jadi suis wayarles adalah tambahan kepada suis berwayar tradisional.
2. Sempurna selamat: Kanak-kanak suka bermain di bilik mandi, dan suis tradisional dengan mudah boleh menyebabkan kejutan elektrik, jadi perolehan suis wayarles 100% selamat, tanpa akses kepada bekalan utama.

3. Menyelamatkan kos hiasan: Penggunaan suis tradisional dalam hiasan akan menjana kos pendawaian, buruh dan wayar, dan ia dengan mudah akan menyebabkan kerosakan pada dinding dan menghasilkan sisa, yang tidak mesra alam sekitar.
4. Pemasangan yang mudah: Bagi rumah-rumah kayu, pendawaian terbuka mungkin tidak kemas dan cantik, dan ia tidak mencukupi dan tidak selamat untuk menggerudi untuk pendawaian tersembunyi, dengan kos pemasangan yang tinggi.
5. Penampilan yang elegan: Bangunan pejabat terbuka dan kilang sentiasa menggunakan dinding tirai kaca, jadi wayar tidak mudah disembunyikan, yang akan menghancurkan kesan hiasan keseluruhan.

One Gang Switch 2 Way Ciri-ciri Bahan:

One Gang Switch 2 Way1


Reka Bungkusan Pembungkusan dan Cara Pakej:

One Gang Switch 2 Way2

One Gang Switch 2 Way3

Soalan Lazim

Q1 Apakah syarat pembayaran anda?
a: T / T 30% sebagai deposit, dan 70% sebelum penghantaran. kami akan menunjukkan kepada anda gambar-gambar produk dan pakej sebelum anda membayar baki.

Q2 Bagaimana dengan masa penghantaran anda?
a: Secara amnya, ia akan mengambil masa 25-30 hari selepas menerima bayaran pendahuluan anda. Masa penghantaran yang spesifik bergantung pada item dan kuantiti pesanan anda.

Q3 Bolehkah anda menghasilkan mengikut sampel?
a: Ya, kita boleh menghasilkan dengan sampel atau lukisan teknikal anda. Kita boleh membina acuan dan lekapan.

Q4 Apakah dasar sampel anda?
a: Kami boleh membekalkan sampel jika kami mempunyai bahagian yang sedia dalam stok, tetapi pelanggan perlu membayar kos sampel dan kos kurier.

Q5 Adakah anda menguji semua barang anda sebelum penghantaran?
a: Ya, kami mempunyai ujian 100% sebelum penghantaran.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai suis alur kami 2 cara atau barang lain dalam suis dan soket kami, sila hubungi kami melalui e-mel atau wechat, kami akan menjawab anda dalam masa 24 jam.


Hot Tags: satu geng suis 2 cara, China, pembekal, pengilang, kilang, borong, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like