20A Switch Cooker

Model No .: R8MDN / 20
Saiz: 86X86 mm
Max, Semasa: 20A
Max, Voltan: 250V ~ AC
Hidup Mekanikal:> 10 tahun

Maklumat produk

20A Switch Cooker


Dengan reka bentuk yang menarik dan meliputi yang boleh ditukar ganti, tidak ada kesilapan suis periuk 20A kami. Model hebat kami datang dalam empat warna yang berbeza dan memberikan suis pusat yang besar untuk memaksimumkan kemudahan dan kecekapan di sekitar rumah anda. Suis ini akan sesuai dengan mudah ke dalam kotak belakang 25mm standard dan dilengkapi dengan jaminan 10 tahun yang cemerlang.


Imej Produk:

20A COOKER SWITCH 2

20A COOKER SWITCH 4


Ciri-ciri:

Kesederhanaan menawarkan reka bentuk yang anggun, moden dan canggih dan membuktikan pilihan yang ideal untuk rumah kontemporari. Mereka datang dengan butang akhbar yang besar dan mudah dan depan tanpa skru, yang membuat paparan diperkemas dalam mana-mana bilik.


Dengan empat jenis warna yang berbeza, anda pasti dapat menemui teduhan yang sesuai dengan bilik anda, apa pun gaya anda. Sarungnya boleh ditukar ganti, jadi anda boleh menukar rupa setiap kali anda suka. Anda tidak perlu bimbang tentang suis anda tidak sepadan jika anda menghidupkan semula, dan anda tidak perlu sebarang pendawaian semula rumit untuk menukarnya.


Suis suis mudah ke dalam kotak belakang 25mm standard. Semua suis kami adalah direka oleh UK, dan untuk ketenangan fikiran, terdapat jaminan 10 tahun yang cemerlang.


Butiran-butiran yang lain

Jenama JUNON
Nombor model item R8MDN / 20
Nama siri RJ siri
Berat kasar setiap kadbod 12.49 kg
Setiap kadbod mengandungi 100 pcs
Setiap kadbod CMB 0.042 CBM
Kuantiti dalam bekas 40 kaki HQ Kira-kira 280,000 pcs (barangan campuran)


Maklumat pembungkusan: 20A Cooker Switch1

20A Cooker Switch2


Untuk suis & soket JUNON, tidak kira di mana siri, semua item dengan dua ciri utama di bawah ini:

1. Menggunakan bahan mentah PC yang diimport

20A Cooker Switch6

2. soket dengan fungsi kunci kanak-kanak

20A Cooker Switch 5

JUNON switch & socket , dengan pengalaman 36 tahun, kualiti kami terkenal di bidang elektrik. Kami mempunyai Makmal antarabangsa kami sendiri. Juga kualiti baik kami menjadikan banyak syarikat besar ingin menjadi rakan strategik kami.

20A Cooker Switch3

20A Cooker Switch4

20A Cooker Switch5

Rumah keselamatan, memerlukan JUNON, suis periuk 20A JUNON adalah pengawal peribadi rumah anda. Untuk mengetahui lebih lanjut, selamat datang untuk menghubungi kami dengan bebas!


Hot Tags: 20a suis periuk, China, pembekal, pengeluar, kilang, borong, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like