45A DP Switch

Model No .: L8MDN / 45
Rated semasa: 45A
MOQ: 1000 pcs
Waranti: 10 tahun
Pembayaran: T / T atau L / C

Maklumat produk

45A DP Switch


Suis DP 45A digunakan terutamanya untuk keadaan udara atau suis periuk. Suis pemasak tiang 45 amp digunakan sebagai alat pengasingan tempatan. Ini berguna untuk tujuan penyelenggaraan, pembersihan dan pemeriksaan berkala dan ujian. Ia juga digunakan satu cara pengasingan kecemasan dalam hal kebakaran dalam periuk misalnya.

Imej Produk:

45A DP SWITCH 2

45A DP SWITCH 3


Info asas.

Model No .: L8MDN / 45

Bilangan Tukar: Suis kawalan tunggal

Struktur: Jenis terbina dalam kuasa

Jenis: 45A

Bahan Plat: PC

Skru Bahan: Besi / Tembaga

Butang: Butang PC

Min. Pesanan: 1000 pcs

Kapasiti pengeluaran: 20,000 pcs / bulan

Terma pembayaran: T / T atau L / C

Perlindungan: tahan lama, letupan-bukti, habuk-bukti, penebat

Ciri-ciri: Tanpa skru

Pendawaian: Talian Null dan Talian Langsung

Permohonan: perkakas rumah, elektronik, pencahayaan, perindustrian, pangsapuri / vila, hotel, rumah

Jenis: komposit

Bilik ujian

Untuk memastikan kualiti yang baik, kami akan menguji sampel pengeluaran yang diambil dari setiap kumpulan barangan di dalam bilik ujian kami. Bilik ujian kami banyak terdapat dengan mesin ujian, seperti mesin pembantu pembantu api, mesin ujian suis dan soket, mesin ujian karat, mesin ujian semasa dan sebagainya. Juga kita mempunyai seseorang profesional untuk mengekalkan mesin-mesin ini, jadi jangan bimbang tentang hasil ujian, ia munasabah dan boleh dipercayai.

45A DP Switch 1

Bilik Persidangan
Kami mempunyai lebih daripada 1000 pekerja di dalam bilik yang semestinya, dan kebanyakannya sangat berpengalaman dengan 5 tahun pengalaman dalam suis dan soket pembuatan. Di dalam bilik ini, kami berhimpun dan membungkus barangan. Juga kita mesti melakukan ujian untuk menguji jika perhimpunan itu baik sebelum pembungkusan.

45A DP Switch 2


LOGO PRINTING
Kami menyediakan percetakan dakwat atau percetakan lazer atau percetakan sutera.

WAREHOUSE
Kami mempunyai beberapa gudang untuk barangan siap, bahan yang berbeza. Kami meletakkan perkara-perkara yang berbeza di tempat yang sepatutnya supaya kami dapat menandakannya dengan jelas, dan ia akan menjadi sangat mudah bagi kami untuk mencari mereka. Juga kami memberi perhatian lebih kepada keselamatan, jadi anda dapat melihat banyak pemadam kebakaran di kilang kami.

45A DP Switch 3

RUANGAN PENGELUARAN
Kami mempunyai kapasiti penuh untuk menghasilkan produk lengkap, termasuk penutup belakang, plat depan, kepingan logam, skru dan sebagainya. Kami mengawal kualiti sepenuhnya oleh diri kita sendiri.

45A DP Switch 4

Soalan Lazim:

1. Apakah MOQ anda? Berapa cepat boleh anda sampaikan?
Jawapan: MOQ kami adalah 1000 pcs untuk setiap item atau barangan campuran 20ft bekas, 3-5 hari untuk sampel, 20-30 hari untuk pesanan pukal

2. Bagaimana boleh saya bayar?
Jawapan: Kami menerima PayPal untuk pesanan sampel dan TT untuk pesanan biasa


3. LOGO
Jawapan: Kami boleh meletakkan maklumat LOGO dan Syarikat anda pada pelekat untuk suis & soket dan kotak, dan pencetakan laser dan percetakan sutera pada suis dan soket juga boleh diterima apabila pesanan mencapai kuantiti tertentu

Untuk maklumat lanjut tentang suis DP kami 45A sila hubungi dengan pasukan eksport kami.


Hot Tags: 45a dp suis, China, pembekal, pengeluar, kilang, borong, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like